Årsmøte i Norges Pitch & Putt Forbund 2011

Tirsdag 01.02 holdt vi årsmøte i Norges Pitch & Putt Forbund.  Det møtte representanter fra Kristtornskogen Golfpark, Askim Golfpark, Imjelt Pitch & Putt og Bryne Kro & hotell.

Følgende viktige avgjørelser ble fattet på årsmøtet:
Det skal utarbeides en felles reklame brosjyre og plakat for forbundet. Eventuelle nye medlemmer inviteres til å være med i brosjyren.

Hvert medlemsanlegg arrangerer 5 turneringer i løpet sesongen, som blir tellende i en nasjonal ranking. Det vil også deles ut ranking poeng til spillere som deltar i NM, EM, VM og internasjonale Open turneringer.

Vår nestleder, Jo Brand, jobber med det Catalanske forbundet for å få ferdigstilt et felles nettbasert handicap system. Dette får vi kostnadsfritt i fra det Catalanske forbundet. Hvert medlemsanlegg vil få tilgang til en egen innloging.

NM 2011 arrangeres av Bryne Kro & Hotell 06.08.11. Nytt av året er at det kvelden i forveien arrangeres en lagspill konkurranse, hvor det konkurreres medlemsanleggene i mellom.
  
EM arrangeres av Imjelt Pitch & Putt 15 - 17 juli 2011.NPPF har 10 plasser til fordeling.
Kvalifisering EM 2011:
  • 1., 2. og 3. plass fra NM 2009 og NM 2010 er førehandskvalifisert.
  • 1. og 2. plass i Vestlandsmesterskapet 2011.
  • 1. og 2. plass i Østlandsmesterskapet 2011.
    Frank Johnson og Jan Andersen er kvalifisert gjennom sine topp 3 plasseringer i fjorårets 1. Norwegian International Open, som ble arrangert av Imjelt Pitch & Putt.

Følg Pitch & Putt Forbundet på facebook: www.facebook.com/pitchandputt