Årsmøte på Bryne Kro og Hotell

Årsmøte ble avholdt på Bryne Kro og Hotell 31.01.14.Årsmøte referat
Fredag 31.01.14 avholdt vi årsmøtet i Norges Pitch & Putt Forbund.

Vedlagt ligger protokoll etter møtet og godkjent årsregnskap

Følgende var til stede, og gikk ut av møtet med listede verv og ansvarsområder:

Formann: Per Ove Langeland  
Nest-Formann: Jo Brand
Styremedlem: Einar Otto (Oppdatering av Norgescup)
Styremedlem: Frank V Johnson (med særansvar for å fremme Pitch & Putt blant seniorer)
Styremedlem: Bernt Kristian Nerland (Spillernes representant)

Kasserer: Svein Erstad

Nettansvarlig: Rein H. Brand

Det var et produktivt møte, spesielt gledelig er det at vi nå har fått med oss 2 til som skal være med å bidra for å fremme Pitch & Putt sporten i Norge. Frank Vidar Johnson trer inn i styret. I tillegg til at han skal dyrke frem Pitch & Putt miljøet på Sola, har han som særoppgave å fremme Pitch & Putt sporten blant seniorer. Rein Brand skal hjelpe Frank med seniorarbeidet, men i tillegg har han også fått ansvar for innholdet på hjemmesiden vår. Dette er meget spennende, og vi håper nå at informasjonsflyten fra NPPF kommer til å bli raskere og mer presis.

Bernt Kristian Nerland kom i fjor inn som spillernes representant i styret. Han har gjennom året som har gått bidratt positivt til Pitch & Putt sporten. I år har han også tatt på seg et utvidet ansvar for å fremme NPPF og Pitch & Putt via sosiale medier.

Svein Erstad blir sittende som kasserer - en rolle han har gjort på dugnad, og fylt utmerket i mer enn 10 år!

For første gang kommer vi også til å arrangere MatchPlay NM i Pitch & Putt! Denne turneringen vil gå over 2 dager og arrangeres av Bryne Kro & Hotell.

Dersom dere ønsker å skrive om Pitch & Putt aktiviteten ved deres egen bane, og sender dette over til oss, legger vi det gjerne ut på hjemmesiden til NPPF. Skriver dere i tillegg på engelsk, legger ved flotte bilder og har en spennende sak, er det også store muligheter for at dette kan publiseres i det internasjonale Pitch & Putt magasinet, Forat 18. Dette vil være flott reklame for banen deres.

FIPPA kårer månedens bane på sin hjemmeside. Sender dere inn bilder og beskrivelse av banen er det stor sjanse for å bli presentert som månedens bane

Her er linker til andre norske baner som har fått denne omtalen:


Ha en fortsatt fin dag!

 Protokoll